Habilitats els fedataris i fedatàries de la ILP de la Llei de l’esport

By 12 de juny de 2018ilp nova llei esport

El procés de recollida de signatures per a la ILP de la nova Llei de l’esport està en marxa.

Durant el dia d’ahir, prop de 150 persones, entre les qual hi havia presidents i presidentes de Federacions, així com personal professional de Federacions i de la pròpia Unió de Federacions, es van acreditar com a fedataris i fedatàries.

Ho van fer en el decurs d’un acte al Parlament de Catalunya, en què el president de la Comissió de Control va recordar la importància de la implicació de la societat civil en l’ordenament legal del país. Amb processos com el de la Iniciativa Legislativa Popular “fem democràcia més enllà de la representació parlamentària”, va manifestar el president. Un a un, els fedataris i fedatàries van signar l’habilitació a través de la qual es comprometen “a ser fidels i responsables amb la tasca encomanada”, tal com va recordar el secretari de la Comissió.

A partir d’ara, la comissió promotora de la ILP de la nova Llei de l’esport, formada pels presidents de les federacions esportives catalanes i el president de la UFEC, té 6 mesos per aconseguir les 50.000 signatures necessàries perquè els grups parlamentaris debatin la llei.

X